Met ‘De Gezonde Balans’, ‘Nabezo’ en ‘Spring Up’ slaan we onze handen ineen en gaan we starten met Kracht in Huis, een landelijk netwerk voor professionals die gezinsvormen ondersteunen.

We zijn al jaren werkzaam in de Jeugdzorg/Wlz en merken dat veel gezinsvormen in de branche moeite hebben om externe krachten te vinden, die hen kunnen ondersteunen bij de zorg of zakelijke kant. Andersom is het voor deze externe ondersteuners ook lastig om gezinsvormen te vinden die een specifieke ondersteuningsvraag hebben. Zo ontstaat er een zoektocht van beide kanten en weet men elkaar nog onvoldoende te vinden.

Hoe mooi zou het zijn als al deze professionals elkaar kunnen vinden in een landelijk netwerk en zelfs vraag en aanbod kunnen delen via een online matchings-platform?!

Om deze reden zetten wij een netwerk op van professionals met hart en kwaliteit voor gezinsvormen in de zorg voor jeugd. We voegen ons naar de geldende branchenormen, zoals de Landelijke Kwaliteitscriteria Gezinshuizen en werken graag samen met de bestaande organisaties die actief zijn in deze branche.

We verwachten in het eerste half jaar van 2020 online te gaan. Wil je nu al meer weten? Mail gerust naar info@krachtinhuis.nl