Gemeente Ede

in

samenwerking

met

In opdracht van de gemeente Ede bemiddelt Kracht in Huis tussen ondersteunende professionals en gezinsvormen

Ben je als zelfstandig jeugdzorgprofessional op zoek naar opdrachten?
Heb je weleens gedacht aan ondersteuning bieden in kleinschalige zorgvormen, zoals een gezinshuis of zorgboerderij? Je begeleidt dan kinderen in het gewone leven, met alles wat daarbij hoort. Zo krijg je de kans een betekenisvolle band met ze op te bouwen en bij te dragen aan kwalitatief hoogstaande zorg, terwijl je ook vrijheid hebt in hoe en hoe vaak je werkt.

Zoek je als gezinshuisouder, pleegouder of zorgondernemer ondersteuning?
De zorg voor kinderen die speciale begeleiding nodig hebben vraagt veel. Daarom is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen, zodat je vitaal blijft – ook op de lange termijn. Zoek je een professionele ondersteuner die vanuit jouw visie en missie kan bijspringen? Iemand die jullie vervangt als je bijvoorbeeld een weekend wilt of een zorgtaak van je overneemt?

Vind elkaar via Kracht in Huis
Op het digitale matchingsplatform van Kracht in Huis komen gezinsvormen, kleinschalige zorgondernemingen en ondersteunende (semi)professionals in Ede en directe omgeving bij elkaar. 

 

 

Hoe werkt het?
Het platform biedt een gebruiksvriendelijke en beveiligde omgeving om hulpvragen en -aanbod te delen. Gezinshuisouders en andere kleinschalige zorgondernemingen geven aan welke ondersteuning ze zoeken en wat ze verwachten van een (semi)professional. Aangesloten, gescreende professionals zien de vragen en kunnen zich aanmelden als ondersteuner. Via het platform kunnen jullie elkaar berichten sturen en afspraken maken, bijvoorbeeld over de startdatum en werktijden.  

Match gelukt? Kracht in Huis stelt de overeenkomst op en adviseert waar nodig, bijvoorbeeld over voorwaarden of tarieven. Facturatie tijdens de opdracht gaat eenvoudig en veilig via selfbilling.

Goed om te weten
Als ondersteuner ben je na inschrijving bij Kracht in Huis automatisch lid van ons netwerk. Dit helpt je (meer) opdrachten te vinden en je kunt andere professionals ontmoeten, bijvoorbeeld voor intervisie. Kracht in Huis hanteert een fee van 12% over het factuurbedrag.