in

samenwerking

met

In samenwerking met Gezinshuis.com bemiddelt Kracht in Huis tussen ondersteunende professionals en gezinsvormen

Op ons Matchingsplatform vinden (kandidaat) gezinshuizen en ondersteuners elkaar door hun vraag en aanbod zichtbaar te maken.

Ben je als gezinshuis op zoek naar een professionele ondersteuner? En word je blij van ondersteuners die zich langdurig willen verbinden? Dan vind je op het platform de hulpvragen van verschillende gezinshuizen. In een beveiligde omgeving is er de mogelijkheid elkaar berichten te sturen en afspraken te maken over de opdracht.

Wanneer er een match tot stand komt tussen de professioneel ondersteuner en de (kandidaat) gezinshuisouder(s), maken beide partijen afspraken, zoals tarief en startdatum. Jullie zijn beide ondernemer, kennen de markt en weten wat je elkaar te bieden hebt.

Kracht in Huis ontzorgt beide partijen door praktische zaken voor haar rekening te nemen, ondersteunt met het contract en de voorwaarden en adviseert waar nodig op vraag en naar behoefte. Facturatie tijdens de opdracht gaat simpel en veilig via Selfbilling.

Behalve ondersteuners vinden, is het mogelijk om via de Marktplaats spullen onderling te ruilen. In Preferred Suppliers kan je specifiek aanbod vinden van bedrijven en organisaties die voor jouw gezinshuis interessant kan zijn. Je kunt door op hun link te klikken, zonder tussenkomst van Kracht in Huis, direct zaken met hen doen.