Aanmelden netwerkbijeenkomst

Graag nodigen we JOU uit voor onze eerste netwerkbijeenkomst!

Vanwege de huidige maatregelen rondom de coronacrisis, hebben we de keuze gemaakt om er een ONLINE bijeenkomst van te maken via Zoom.

De bijeenkomst is open voor alle ondersteunende professionals in het werkveld van jeugdzorg en wlz en in het speciaal de bij Kracht in Huis aangesloten ondersteunende professionals!

Speciaal voor deze bijeenkomst hebben we Dr. Geke Klapwijk uitgenodigd om te spreken over ‘gezinshuizen in Corona-tijd’. Zij werkt als senior onderzoeker bij het lectoraat Residentiële Jeugdzorg bij Hogeschool Leiden en leidt verschillende onderzoeksprojecten gericht op o.a. gezinshuizen. zie ook: http://ow.ly/i80C50BfRRd

Ook zullen wij zelf meer vertellen over Kracht in Huis, waar wij mee bezig zijn en hoe we onze visie en missie willen vormgeven, kijkend naar de toekomst. Jullie input zal ons daarin helpen!

Na afloop is er tijd en de mogelijkheid voor persoonlijk kennismaken en netwerken met elkaar d.m.v. de optie ‘breakout-rooms’ in Zoom!

Online Netwerkbijeenkomst-29-10-2020-website

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden

    Ik ben al onderdeel van het Kracht in Huis netwerk (Bij positieve screening en toegang tot matchingsplatform behoor je tot het netwerk)

    JaNeeNog niet, wel interesse

    Ik meld mij aan voor de netwerkbijeenkomst op 29 oktober 2020 van 10.00 - 14.00 uur.